Alla inlägg under januari 2009

Av Alpackaprinsarnas blogg - 15 januari 2009 16:16

Vid 14-tiden idag anlände liten Meya i en stor fin Böckmanntransport.

Vad liten hon var!

Och söt!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 15 januari 2009 08:12

http://www.youtube.com/watch?v=rWUmyXknwpc


Den här kan Du lyssna på, passar mig bra just nu!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 15 januari 2009 07:37

Den sista morgonen jag fodrar Cinnamon. Sista gången jag kratsar ur hennes hovar. Sista gången jag ropar "God morgon alla vackra ponnier!" till henne. Tårarna rinner under hela fodringen.


Så dum jag är. Jag har ju beslutat detta själv. Hon kommer att få det jättebra i sitt nya hem, det är jag övertygad om. Men jag har ju så svårt att skiljas från hästar. Jag grinar när jag skriver det här. Hoppas bara att jag inte bölar sen när Joanna kommer. Det vore ju för pinsamt.


Men jag kommer inte ifrån faktumet att det är den sista morgonen.....

Av Alpackaprinsarnas blogg - 15 januari 2009 07:33

Karolinska Universitetssjukhuset måste säga upp 600 personer. SEXHUNDRA!  Detta spara - spara - spara...


Räcker det inte med alla privata företag som fått stora skälvan och varslar folk på löpande band? Måste stat, landsting och kommuner också de bidra till den ekonomiska depressionen  ?


En reporter frågade naivt en ansvarig på sjukhuset om detta kommer att påverka vården? Svaret blev: "Ja, om de politiskt ansvariga som beslutat om detta tror att sexhundra personer på KS bara sitter på ändan hela dagarna och inte gör någon nytta, då kan man ju tro att det INTE påverkar vården..."   Hur dum får man vara?????? (Detta riktat till såväl reportern som till de ansvariga inom landstinget som fattar såna här beslut)

Av Alpackaprinsarnas blogg - 15 januari 2009 07:31

Aftonbladet hade igår braskande rubriker om "hur lätt folk kan länsa Dina bankkonton.."


När man läser inne i tidningen, handlar det om att bedragare ringer upp folk mitt i natten och säger sig vara från banken och begär kontonummer och pinkoder...  vilket en del människor tydligen lämnar ut!


Hur dum får man vara???

Av Alpackaprinsarnas blogg - 15 januari 2009 05:59

Nu är det SANT - lilla Meya ska komma idag, och Cinnamon ska åka.


Såg en bild från i somras där Cinnamon och Nyponros faktiskt såg ut som vänner. Jag döpte bilden till "Några sekunder av ömhet", för det är faktiskt så det har varit. Mest bråk och kiv, men någon gång har de visat detta...


Nyponros och Vhiskur kommer bra mycket bättre överens och kliar ofta varandra. Det här med personkemi...


Måtte kemin mellan Nyponros och Meya stämma bättre!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 14 januari 2009 20:26

A-L skriver i sin blogg att hennes fålar har börjat fälla redan! Så är inte fallet här. Tack och lov!


De där veckorna (ibland månaderna) som pälsen ryker och flyger åt alla håll och fastnar på kläder och i mun och i ögon... usch nej!


Sån tur att man inte är allergisk mot hästpäls! Jag är nämligen allergisk mot de flesta hundar, trist, men pudel går utmärkt.


Den här fantastiska pälskardan finns bl a hos Lillhästen i Stav. Den fungerar förträffligt, man kardar över pälsen och det fastnar massor som man sedan lätt kan skaka ner i en korg eller nåt. Hästarna gillar den, det känns nog litet grand som massage när man drar den över hästkroppen.


Jag kan varmt rekommendera den!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 14 januari 2009 16:09

Nu kan det avslöjas - jag är en sann tidsfascist! Jag AVSKYR att komma försent, med följd att jag ofta kommer FÖR TIDIGT och får vänta runt hörnet. Om det nu kan vara olägligt att komma för tidigt.


Som när vi kom till en födelsedagsfest en timme för tidigt. Värdparet hade inte duschat och klätt om ännu. Men den gången hade jag faktiskt missuppfattad själva tiden.


Men faktum återstår. Jag avskyr att komma försent, och blir mycket otålig om andra gör det. Speciellt om man stämt träff på stan.


Sitter man på ett fik går det väl an!

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards