Alla inlägg under juli 2008

Av Alpackaprinsarnas blogg - 13 juli 2008 08:14

Nina: Welsh mountainponnier måste vara en korsning mellan häst och hund!

Johanna: Vätö ligger utanför Norrtälje mot havet, Jälla är ett naturbruksgymnasium som ligger strax utanför Uppsala, mot Alundahållet.

Gitte: Jag är så glad över att Du gillar Sveipur och att han fick komma till just Dig!


Och ja, flugtäcken ser visserligen knasiga ut, men de är en välsignelse som skydd mot dessa busbromsar!!!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 12 juli 2008 20:42

Nää, det är bara Vhiskur som inte gillar de stora otäcka hästbromsarna. Han blir mycket lugnare när han får på sig ett flugtäcke. Men åska och regn, det gillar han - meda´n flickorna genast flyr in i stallet när det blir sånt väder..

Av Alpackaprinsarnas blogg - 12 juli 2008 20:40

Maken till nyfiken häst har jag aldrig skådat. Så fort jag eller någon äntrar hagen är hon där som en blixt för att kolla vad som händer. Här synar hon husses verktygsuppsättning... Och han som egentligen inte gillar hästar något vidare kan förstås inte motstå hennes charm....

Av Alpackaprinsarnas blogg - 12 juli 2008 20:38

Snälla Johanna, tack för Dina kommentarer, lessen att jag inte svarat på Dina frågor men det har varit åska, blixt och dunder och modemet har varit urkopplat ett tag...


Marie har redan svarat att Nyponros inte kommer till Salsta. Däremot kommer hon troligen till Vätö 16 augusti och till Jälla den 27 sept....


Marie, Johanna, Gitte och Nina, ni ska ha stort tack för att ni kommenterar! Det gör att man får ny kraft att blogga!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 9 juli 2008 23:04

Kan inte just DU lämna ett litet spår efter Dig, en kommentar eller två????  Att blogga utan gensvar känns ungefär som att ropa ut i öknen....


och TACK ni snälla som orkar göra det (kommenterar alltså...)!!!!!!!!!!!!

Av Alpackaprinsarnas blogg - 9 juli 2008 14:30

Cinnamons midja och hals veckar sig när hon böjer sig... fettet är på tok för tjockt, så hon har bara tillåtelse att beta någon timme per dag. På det riktiga betet alltså, sen finns det ju alltid att gnaga på i själva "grundhagen". Kanske skulle det räcka med det sistnämnda, men matte har inte hjärta att inte låta henne äta litet grand med de andra.


Men - som mamma brukade säga - den som vill bli fin, den får lida pin! Cinnamon ska ju bevista den så viktiga 3-årspremieringen i augusti och måste se någorlunda lagom ut i hullet då. Fast fick hon själv bestämma så skulle hon förstås gå DYGNET RUNT på betet....  Maken till matglad dam har jag sällan sett, trots att jag haft nordsvenskar förr i tiden!


Nette, Cinnamons uppfödare, rekommenderade munkorg för betesbegränsning, men se den plockar damen resolut av sig efter en kvart, så det går inte!


När jag hämtar upp henne från betet drar hon hovarna efter sig och ser ut som om hon har tuggummi under sulorna...

Av Alpackaprinsarnas blogg - 9 juli 2008 14:27

Betet håller bra. Rosie och Vhiskur får gå rätt många timmar där per dag, men.... Cinnamon?

Av Alpackaprinsarnas blogg - 8 juli 2008 08:09

Sen ska ju allt byggas med MILLIMETERPRECISION...  vilket förstås tar sin rundliga tid. Och hela stallet isoleras, det är husse som insisterade på det. Ja, vi fick ju användning för all frigolit som legat och skräpat, och visst, stallet blir svalare på sommaren framförallt med isolering.

Presentation

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards